DELO V PARU IN SKUPINSKA AKROBATIKA

22. 7. - 30. 7. 2023

Cena 350€

Prijavi se

Na delavnici bomo raziskovali kako podpirati drug drugega v ravnotežju, kontra balansu in dvigih. Učili se bomo tehnik iz cirkuškega in plesnega ozadja, kontaktne akrobatike ter akrojoge. Tako se bomo igrali z različnimi orodji in ustvarjali neverjetne slike z našimi telesi. Naučili se bomo varnih načinov kako te veščine vaditi, poudarek bo na zaupanju, povezovanju in predvsem komuniciranju z ostalimi. Delavnica se prične s skupinksim ogrevanjem, potem pa se potopili v vodeno učenje trikov. Delavnica je primerna za vse, tako da bo težavnost prilagojena osebnim zmožnostim udeležencev_k. To pomeni, da bo lahko posameznik_ca delal različne variacije istega trika. Za prijavo ne potrebujete partnerja_ke za delo, saj se bomo osredotočili na delo v skupinah. Ker v partnerski akrobatiki pomembno “obrnjeno stanje telesa”, bomo del delavnice posvetili stojam na rokah in pogojevanju telesa.

Primerno za vse nivoje in za vse, ki so motivirani za pridobiv Za vse, ki so motivirani za nova znanja.

POMEMBNO: ob prijavi prosimo napišite, ali imate kakršnekoli izkušnje z partnersko akrobacijo, stojami na rokah, plesom ali katerikoli drugim fizičnim gledališčem. Še enkrat: predznanje ni potrebno. Za boljšo pripravo delavnice pa bi mentorja potrebovala vaše izkušnje. Hvala!

Inan Du Swami (SI), Mojca Špik (SI)

Delavnico bosta vodila Inan Du Swami in Mojca Špik. Oba sta študirala cirkuške umetnosti v Švici, specializirala pa sta se v kontaktni/ partnerski akrobatiki. Skupaj sta ustvarila mnogo performansev in gledaliških predstav, v katerih kombinirata ples, cirkuške veščine in fizični teater. Sta ustanovitelja Move blocks, platforme ki raziskuje igrivost v gibu in fitnesu.

Prijavi se